سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

پزشکیان: هلال‌احمر جان‌ها را بی‌تبعیض نجات می‌دهد | فریادرس همدیگر باشیم

  • کد خبر: ۳۳۲۲۷۷
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
پزشکیان: هلال‌احمر جان‌ها را بی‌تبعیض نجات می‌دهد | فریادرس همدیگر باشیم
رئیس جمهور با بیان این‌که باید فریادرس یکدیگر باشیم، تصریح کرد: ما انسان‌ها که خدا را عبادت می کنیم باید راهی را برویم که از خدا طلب می‌کنیم یعنی به فکر هر گرفتار، گرسنه و بیچاره‌ای باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان عصر امروز در مراسم گرامیداشت هفته هلال احمر با خواندن شعری از سعدی و مولوی درباره لزوم به فکر دیگران بودن، اظهار کرد: انسان باید به فکر دیگران باشد. نمی توان به فکر رنج مردم نبود. باید فریادرس یکدیگر باشیم. ما انسان‌ها که خدا را عبادت می کنیم باید راهی را برویم که از خدا طلب می‌کنیم یعنی به فکر هر گرفتار، گرسنه و بیچاره‌ای باشیم و نگاه نکنیم چه قومیت، نژاد و جنسیت و باوری دارد، بلکه به عنوان انسان وظیفه داریم به داد دیگران برسیم.

وی ادامه داد: وقتی اتفاقی رخ می دهد، شما اعضای هلال احمر به نژاد و باور افراد حادثه دیده کاری ندارید، بلکه به او کمک می ‌کنید. ذات انسانیت است که شما را به خطر می کشاند تا جانی را نجات دهید. این باور انسانی را با هیچ پولی نمی توان تغییر داد. این باور خیلی زیباست که خیلی‌ها حاضرند دنیای خود را بدهند تا دنیای زیبایی برای دیگران بسازند.

رئیس جمهور افزود: وحشتناک است که کشورهایی که ادعای تمدن و رشد و حقوق بشر دارند با تسلیحات خود انسان‌های بی‌گناه را در زیر خروارها خاک مدفون کرده و دم از آزادی و حقوق بشر و صلح و انسانیت می زنند. این فاجعه است. کسانی که با لباس های زیبا دم از انسانیت می‌ زنند در درون آنها چه جانوری زندگی می‌کند؟ چطور می شود که انسان بپذیرد که انسان‌های بی گناه را بمباران کند و اجازه ندهد به انسان‌ها  آب و غذا و دارو برسد. سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی این مسائل را می‌بیند، ولی از جنایتکار دفاع می کند.

پزشکیان افزود: پشت تریبون از دموکراسی و صلح و امنیت صحبت می‌کنند، اما در میدان عمل از درنده‌ترین حیوانات هم درنده تر هستند و کارهایی که می کنند را به دیگرن نسبت می‌دهند، اما مشخص است چه کسی به داد انسان‌ها می‌رسد و چه کسی انسان‌ها را  زیر بمب ها و موشک‌ها له می‌کند.

وی در پایان گفت: شما انسان‌هایی هستید که براساس باورمان در دین و فرهنگ‌مان به انسان‌های گرفتار بدون توجه به باور و اعتقاد آنها کمک می کنید. ما وقتی کسی  درد دارد، احساس درد می کنیم. مرد را دردی اگر باشد خوش است/ درد بی‌دردی علاجش آتش است. کسی که از درد و رنج دیگران بی توجه است نمی توان نام او را انسان گذاشت. انسان  واقعی شما هستید که به دیگران کمک می کنید. از تلاش شما تشکر می‌کنم. ما دست به دست هم می دهیم تا گرفتاری‌ها را از کشور و خاورمیانه و دنیا، با این نگاه از بین ببریم و فریادرس همه انسان‌های نیازمند باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->